Administration Information

Skriv ut

Bilder kan läsas in i Skola24 för användning i rapporter, där en logotyp kan läggas in i rapporthuvudet för varje skola.

fill-color Created with Sketch.

Lämpliga bildformat är bland annat gif och jpeg. Följ instruktionen nedan för att ladda in bilden.

• Välj Administration - Information och klicka på Bildresurser.

• Under rubriken Ny bild; klicka på Välj fil och leta fram den önskade bildfilen.

• Klicka på knappen Lägg till.

• En befintlig bild kan tas bort med knappen Ta bort.

Välj sedan Administration - Inställningar - Grundinställningar för skola för att välja ut den bild som ska användas i rapporterna för en skola. Inställningen finns på fliken Allmänt under rubriken Välj bild för skolans logotyp.

Uppdaterad 24 januari 2020