Välkommen till läsårsstart

fill-color Created with Sketch.

Här har vi samlat allt det du behöver ha koll på och förberett inför läsårsstarten. Du hittar manualer, guider, tips och trix.
Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta vår support. 

Information kopplat till byte av Certifikat

Den här informationen är riktad till kunder som aktivt har konfigurerat sin IT-miljö kopplat till hur användare skall kunna köra applikationer där Nova Software AB är utgivare av programvaran. Från och med 2021-08-09 så används ett nytt certifikat inom Skola24 Schema. Planerad uppdatering av certifikat kan leda till behov av ny konfiguration hos kunden i de fall som kunden aktivt tar ställning till Nova Software AB som en giltig utgivare av programvara. I de fall som kunden inte gjort explicit konfiguration kopplat till Nova Software AB som utgivare så kommer Skola24 Schema fungera som vanligt efter uppdateringen utan någon åtgärd från kunden.

Skola24 deltar på Almedalsveckan 2021

Behövs nationell frånvarostatistik för att skapa en likvärdig skola? Kan den nationella statistiken öka skolornas förståelse för hur de arbetar med hög frånvaro? Skola24 bjuder in en panel för diskussion den 5 juli. 

Vi följer och rapporterar Almedalen, häng gärna med oss.
Varmt välkommen.

 

Läs mer om Almedalen 2021

I år tar Schemadagarna en annan form och blir Schemadigidagarna.

Vi ses under säkra former och grottar som vanligt ner oss i schemaläggning. Våra experter finns på på plats och tar dig genom fantastiska dagar med mycket lärdomar och nätverkande.  För dig som är rektor, schemaläggare, skoladministratör eller som på annat sätt arbetar med planering av skolans verksamhet är Schemadigidagarna ett måste. 

Temat i år är Ett perfekt schema. Vem vill inte ha det?