Välkommen till läsårsstart

fill-color Created with Sketch.

Här har vi samlat allt det du behöver ha koll på och förberett inför läsårsstarten. Du hittar manualer, guider, tips och trix.
Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta vår support.

Information kopplat till byte av Certifikat

Den här informationen är riktad till kunder som aktivt har konfigurerat sin IT-miljö kopplat till hur användare skall kunna köra applikationer där Nova Software AB är utgivare av programvaran. Från och med 2021-08-09 så används ett nytt certifikat inom Skola24 Schema. Planerad uppdatering av certifikat kan leda till behov av ny konfiguration hos kunden i de fall som kunden aktivt tar ställning till Nova Software AB som en giltig utgivare av programvara. I de fall som kunden inte gjort explicit konfiguration kopplat till Nova Software AB som utgivare så kommer Skola24 Schema fungera som vanligt efter uppdateringen utan någon åtgärd från kunden.