Närvaro börjar med ett fantastiskt schema

fill-color Created with Sketch.

Missa inte Skola24 på SETT!

Mellan den 16:e och 18:e april hittar ni Skola24 på lärfestivalen SETT, Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande, från förskola till gymnasieskola. Temat för årets SETT är “Mellan skärmtid och samhällsansvar”, och är ett tema som utforskar skolans plats och stöd till barn och ungdomar i en allt mer digitaliserad skolgång.

 

Närvaro börjar med ett fantastiskt schema

Möt oss i monter B:20 på Kistamässan, för samtal kring hur Skola24s produkter skapar förutsättningar för närvaro, för både elever och personal (självklart över en god kopp kaffe!).

Läs mer om SETT här!

Nyheter

NYHET | Frånvarostatistik

fill-color Created with Sketch.

I mars releasades ett nytt tillval till Skola24 Frånvaro - som heter Frånvarostatistik. 

Med hjälp av Frånvarostatistik kan huvudmannen utgå ifrån rapporter för att exempelvis fördela resurser eller planera i organisationen. 

 

Följ upp skillnaderna mellan skolor, flickor och pojkar, giltig och ogiltig frånvaro eller mellan månader och år.

NYHET | Vistelsetid för fritidshem och förskola i appen

squiqqly Created with Sketch.

Föräldrar som använder appen Skola24 för fritidshem och förskola får i början av april en härlig nyhet i form av nya och smidiga funktioner paketerat i ett nytt och användarvänligt gränssnitt.

 

Detta gör upplevelsen när det gäller hantering av vistelsetid tydlig, smidig och effektiv för föräldrarna. Utvecklingsprocessen har kontinuerligt utvärderats genom användningstester med föräldrar och resultaten av dessa har varit underlag i den fortsatta designprocessen.

 

Läs mer om Vistelsetid för fritidshemmet och förskolan. 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

fill-color Created with Sketch.

Vi älskar skolan! Om du också gör det, missa inte att prenumerera på våra nyhetsbrev. Du får inspiration, nyheter, information om utbildning och event samt tips till din verksamhet.