Schemadagen 6-7 november

Det är dags att göra plats i kalendern för årets viktigaste event för schemaläggare, nämligen Schemadagen 2024.

 

Välkommen till Schemadagen 2024

Vi tror på att närvaro börjar med ett fantastiskt schema, men vet också hur utmanande det kan vara att skapa ett schema som tar hänsyn till alla de olika villkor som styr en skolverksamhet. Därför anordnar vi varje år Schemadagen - en unik möjlighet för er schemaproffs att mötas, inspireras och uppmärksammas för det viktiga arbete ni gör för att möjliggöra närvaro.

 

Vad kan du se fram emot på Schemadagen?

Utöver Årets festligaste lunch där Årets Schemaläggare utses bjuder vi på:

  • Omvärldsbevakning och trender
  • Föreläsningar & workshops
  • Mingel, bubbel & Schemasnack

Köp din biljett idag på schemadagen.se

 

Förresten,

Missa inte att nominera Årets schemaläggare

Det krävs en hel del för att skapa ett schema som på ett effektivt sätt tar hänsyn till alla de olika villkor som styr en skolverksamhet så som lärares arbetstider, specialutrustade salar, längre raster, eller som att styra om salar till nedre plan för att underlätta för rörelsehindrade elever.

Det är helt enkelt ett pussel, där ni schemaläggare är en viktig bit av pusslet. För femte gången ska vi tillsammans utse Årets Schemaläggare - och vi behöver din hjälp att nominera och motivera varför just Hen ska vinna!

Kanske är det en kollega som tycks ha löst dina problem innan du själv kommer på dom, en stjärna på en annan skola som underlättar din vardag, eller varför inte dig själv. Nominera vem du anser är Årets Schemaläggare.