Boka hjälp av våra experter

Boka en expert och kom snabbt igång med att finslipa och utveckla arbetet med er verksamhet. Våra kunniga experter har lång erfarenhet av hur man organiserar skolan. De är väl insatta i skolans olika arbetsrutiner.

Handledning

Schemaläggning är en viktig del av verksamheten på en skola och det kan vara svårt att få allt att gå ihop på egen hand. Våra produktkonsulter är experter på tjänstefördelning, schemaläggning och har stor erfarenhet av att lägga schema åt många olika skolformer. De kan hjälpa er att få ut det bästa av Skola24 Schema.

Boka en av våra produktkonsulter, antingen på plats hos er eller digitalt. Ni kan få tips och trix från våra produktkonsulter, hjälp med läsårsplaneringen, fördjupade kunskaper gällande rapportmöjligheter eller genomlysning av ert schema för att hitta effektiviseringsmöjligheter. Vi utgår från era önskemål och behov.

Kontakta oss för att berätta vad ni har för behov så ger vi förslag på ett upplägg som vi tror skulle passa just er.

Schemaläggning

Det finns många anledningar till att en skola inte kan eller hinner lägga sitt schema själva. Det kan röra sig om hela schemat eller delar av det. Våra produktkonsulter är experter på tjänstefördelning och schemaläggning och hjälper gärna till. Vi kan hjälpa till genom att lägga schemat tillsammans med er och under tidens gång rådgöra och förklara. Schemaläggning tillsammans med någon av våra schemaexperter kan ske digitalt, hos oss i Falköping eller så åker vi till er. 

Kontakta oss för mer information och offert.

Välkommen att kontaka oss för offert! 

Linda Carlén

Utbildningskoordinator

linda.carlen@skola24.com 0730-88 05 09

Kontakta våra säljare 

Boka kurs på plats hos dig

Kommande kurstillfällen

Kundberättelser

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare för att få en prisuppgift eller en visning?

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!