Välkommen till Skola24 Samverkansprogram för företag och skolor

fill-color Created with Sketch.

Att skolor själva ska ha möjlighet att välja vilka system de vill jobba med är en hjärtefråga för oss. Därför är öppenhet och integration ett av våra viktigaste utvecklingsområden.

Välkommen till Skola24 Samverkansprogram

Skola24s produkter har utvecklats för att fungera i en öppen it-miljö där de kan integrera med andra lösningar i skolvärlden, enligt standard SS12000:2020. Vi bedriver också aktiv samverkan med branschkollegor där vi utvecklar och testar nya integrationsmöjligheter som våra kunder kan ha nytta av.

Utifrån de önskemål som finns kan vi även delta i upphandlingar tillsammans med andra leverantörer och lämna förslag på integrerade helhetslösningar.
Allt i linje med vår ambition om att förenkla skolan.

squiqqly Created with Sketch.

Om Skola24 Samverkansprogram

Via Skola24 Samverkansprogram kan en skola eller ett företag få tillgång till teknisk introduktion av Skola24s APIer, testmiljöer, teknisk support, samverkansmöten, teknisk dokumentation, testdata och möjlighet att prenumerera på Skola24s erbjudande av APIer. Allt det här kan möjliggöra innovation av nya integrationslösningar som kan öka det totala värdet av investerade it-lösningar för att förenkla skolan!

 

Välkommen att kontakta oss på Skola24:
Jag som företag eller skola vill bli kontaktad om samverkansprogrammet

Export Lektion

squiqqly Created with Sketch.
  • Integrationen Export Lektion möjliggör integration mellan Skola24 och andra digitala skolsystem som exempelvis lärplattformar. 
  • Mottagande system behöver ha stöd för att ta emot denna data. 
  • Använd integrationen själv eller välja att koppla in en tredje part för att hämta ut data från Skola24. 
  • Delta i Skola24 Samverkansprogram för att kunna använda integrationen Export Lektion