Skola24 får fortsatt förtroende från Stockholms stad

Skola24 har skrivit avtal tillsammans med Utbildningsförvaltning för Stockholms stad gällande leverans av Skola24 Schema med tillval. Avtalet gäller för grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen och träder i kraft under 2024.

Andreas Åstrand, Sofi Anvén och Tina Hane efter signerandet 

Samarbetet möjliggör att vi tillsammans tar nya steg i hur man arbetar med schemaläggning och gemensamma resurser inom en kommun vilket kommer att påverka alla våra kunder i en positiv riktning.

- Vi är mycket glada och stolta över att få fortsatt förtroende som leverantör och partner till Stockholms stad, säger Andreas Åstrand, Affärsutvecklingschef och Vice VD på Skola24. Vi har haft ett långt och givande samarbete med Stockholms stad som vi ser fram emot att fortsätta.

Förutom Skola24 Schema så innehåller avtalet också tillval för analyser och kostnadsberäkningar, förenklad inlämning av rapporten Pedagogisk personal till Statistiska centralbyrån och ett lokalplaneringsverktyg för att smidigt kunna boka och dela lokaler samt titta på nyttjandegrad för olika lokaler i staden. Vi är förvissade om att den utökade funktionalitet, som tillvalen innebär, kommer att effektivisera arbetet och förbättra verksamtsuppföljningen för stadens alla skolor. 

I måndags besökte representanter från Skola24 Stockholms stads utbildningsförvaltning för att skriva under avtal.

- Att tilldelas detta uppdrag är väldigt kul och ärofyllt, vi ska tillsammans med Stockholms stad bygga vidare på det fina vi har skapat tillsammans under lång tid. Självklart ska vi också fira detta internt med våra medbetare som varje dag arbetar för att göra skillnad för våra kunder, berättar Tina Hane, Försäljningschef på Skola24. Tidigare samarbete har varit oerhört givande för oss som företag, vi har vuxit med det uppdrag och förtroende som vi fick.

- Stockholms stad väljer nya vägar, där Skola24 nu fortsatt spelar en viktig roll. Vi ser fram emot det samarbete och den utveckling vi kommer få möjlighet att göra tillsammans med våra kollegor i branschen, säger Sofi Avén, Customer Success Manager på Skola24 för Stockholms stad.

Läs gärna pressmeddelandet från Stockholms stad här

Prenumerera på våra utskick

fill-color Created with Sketch.

Vi älskar skolan! Om du också gör det, missa inte att prenumerera på våra utskick. Du får inspiration, nyheter, information om utbildning och event samt tips till din verksamhet.