Säkra upp med kompetens

8 bra anledningar att gå kurs

fill-color Created with Sketch.

Supersmarta tips, trygghet, oändliga möjligheter för din verksamhet och ett stort nätverk är bara några av de möjligheter som finns för att öka just din kompetens. Våra kursledare  har många års erfarenhet av olika skolformer och olika sätt att lösa problem. De ger dig personlig handledning utifrån de förutsättningar din skola har.

Bli en diplomerad schemaläggare

squiqqly Created with Sketch.

Vi erbjuder erfarna schemaläggare att bli diplomerade. Som diplomerad schemaläggare får du inte bara ett diplom utan även tillfällen att nätverka  och ett medlemskap i den slutna Facebookgruppen Schemadiplomaterna.

Information - Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset (covid-19) som just nu påverkar stora delar av samhället så gör vi på Skola24 nu flera insatser för att stötta skolverksamheten på bästa sätt.

Våra medarbetare kommer hela tiden finnas tillgängliga via olika kanaler för att fortsätta leverera oslagbar service i dessa utmanande tider.

 

Vi kommer också fortsätta att erbjuda kurser.  Dessa kommer anpassas utifrån de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger.


Du är välkommen att titta på våra kommande kurstillfällen för att välja det alternativ som passar dig bäst. Kommande kurstillfällen

Flexibla ombokningsregler för kurser under Coronapandemin

  • Skola24 följer och anpassar sig till myndigheters och Regeringens förordnanden och direktiv
  • Om bokad utbildning inte är möjlig att genomföra på plats, som planerat, tillhandahålls utbildningen online
  • Om det under särskilda omständigheter inte är möjligt att genomföra utbildningen online erbjuds möjlighet att boka om utbildningstillfället, eventuell ombokning ska ske i samband med avbokningen
  • Deltagare som bokar om datum för en utbildning till annan motsvarande utbildning behöver inte betala någon ombokningsavgift
  • För avbokningar utan ombokning gäller Skola24s avbokningsregler. Avbokningsinformation