Jobba hos oss

 

Vi är alltid intresserade av att möta skickliga och handlingskraftiga människor som kan tillföra vårt företag ny erfarenhet och nya ideér. 

 

Här finns de tjänster vi söker just nu, passar någon av dem dig? 

fill-color Created with Sketch.

Vi söker en Engineering Manager

fill-color Created with Sketch.

Vår organisation växer och vi söker nu en initiativtagande och kommunikativ Engineering Manager/RTE Manager till vår IT-verksamhet som vill vara en del av vår fortsatta förändringsresa. Kanske är det dig vi söker?
Som Engineering Manager/RTE inom backend kommer du att bygga och vidareutveckla två högpresterande backend-team kring den logiska domänen för Skola24. Du kommer att vara en integrerad del av att skapa produkten och den tekniska strategin för domänen, och du kommer att leda och inspirera teamet att följa bästa praxis och fatta sunda tekniska beslut för att uppfylla affärsmålen.

Vi söker en Account Executive

Som Account Executive hos Skola24 ansvarar du för hela försäljningsprocessen och arbetar strategiskt med försäljning genom att utveckla befintliga kunders affärer, där målgruppen är kommuner och skolor.

Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och i affären får du stöd av en Bid-Manager, marknadsförare, tekniska specialister och Customer Success Managers. Utöver det arbetar du med försäljning till nya kunder, huvuddelen av arbetet är dock att utveckla befintliga affärer.

En arbetsplats att längta till

 • Annika Spetz

  UX och arkitektur

  "Det som redan är bra kan bli ännu bättre." Skola24 arbetar med ett mindset och principer som är kopplade till Lean & Agile för att utveckla organisationen. Som verksamhetsutvecklare hjälper jag de självorganiserande teamen med att hitta nya infallsvinklar och ställa frågor för att komma framåt i processerna. Teamen skapar i sin tur ett stort värde för våra användare. Jag brinner för mötet mellan människor, ständiga förbättringar och snabba feedbackloopar.
 • Alexander Hultén

  Key Account Manager

  ”Det högre värdet på Skola24 är att vi arbetar för elever och deras möjlighet till utbildning.” Som Key Account Manager är jag länken mellan företaget och kunden, jag hjälper kunden framåt i deras verksamhetsutveckling. Det härligaste med att vara KAM är de personliga mötena och att ständigt vara i en framåtsyftande dialog. Vi blir fler som arbetar på distans och på Skola24 är man en del av kontoret även om arbetsplatsen är några mil därifrån.
 • Olivia Borg

  Systemutvecklare/Testanalytiker

  "Jag tror och hoppas på en ökning av tjejer inom IT-branschen, vi kommer in med lite nya synvinklar." Jag började på Skola24 som sommarjobbare, en klasskompis tipsade mig, och därefter skrev jag mitt examensarbete på Skola24. Det är jättekul att arbeta i ett scrumteam där vi antar olika uppgifter och tillsammans hittar det bästa och mest lämpliga lösningsalternativet. Det roligaste med jobbet är ändå alla härliga kollegor vilket ger mig stor arbetsglädje.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Berätta om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med.