Anpassad utbildning efter dina önskemål

Vi kommer till er

Oavsett om du behöver en av våra befintliga kurser för en hel grupp i norr eller önskar en anpassad kurs i söder så löser vi det. Våra superduktiga konsulter har lång erfarenhet av att skräddarsy och anpassa kursupplägg för att passa just era behov och önskemål.

Unik utbildningsplan

Vi tar fram en unik utbildningsplan efter era önskemål med antingen anpassat material eller befintligt kursmaterial. Under utbildningen tillgodoser vi era specifika önskemål och personliga frågor.

Alla våra kurser varvas med teori och många praktiska övningar.

Specifika önskemål

En anpassad utbildning är perfekt för dig med specifika önskemål eller brådskande behov. Det är ett effektivt alternativ till traditionella utbildningar där upplägget lämpar sig lika väl för en hel organisation som för enstaka personer.

 

Rätt nivå

Våra erfarna konsulter startar alltid utbildningen med en avstämning av deltagarnas förväntningar för att säkerställa nivå och innehåll.

Kontakta mig för offert

Linda Carlén

Utbildningskoordinator

linda.carlen@skola24.com 0730-88 05 09

Kommande kurstillfällen
Alla våra kurser

Experthjälp

8 bra anledningar att gå kurs

fill-color Created with Sketch.

Supersmarta tips, trygghet, oändliga möjligheter för din verksamhet och ett stort nätverk är bara några av de möjligheter som finns för att öka just din kompetens. Våra kursledare  har många års erfarenhet av olika skolformer och olika sätt att lösa problem. De ger dig personlig handledning utifrån de förutsättningar din skola har.