Om oss

Vi levererar rättssäkra skolsystem med unika lösningar som antar de största utmaningarna. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. 

fill-color Created with Sketch.

Oslagbara lösningar

En lärare ställer in en lektion. En förälder får på morgonen en tid för sitt barn på vårdcentralen. En pandemi bryter ut...

Skolan är ett pussel som hela tiden förändras. Med våra system lägger du en bra grund för elevernas skolgång och har koll på att planen följs. Snabbhet, flexibilitet och statistik med hög precision gör det enkelt att fånga verkligheten så som den ser ut i just din skola.


Varje minut, varje dag, hela läsåret - för varje elev. 

Framtidens skola

  • Vårt fokus

    Vi är experter på skoladministrativa system som stöttar skolan - från ledning och lärare till elever och föräldrar. Genom att vara transparenta, jobba aktivt med integration och samarbeta med andra leverantörer, öppnas möjligheter för kunden att själva välja vilka olika it-system som passar just deras verksamhet.
  • Allt började 1985

    Skola24 grundades1985 av Urban Karlsson och Carl Jannert när de fortfarande gick på gymnasiet. Båda två var dataintresserade och tyckte att den manuella schemahanteringen borde kunna utvecklas. Tillsammans utvecklade de Novaschem, ett system för digitaliserad schemahantering som snabbt blev populärt. I dag är vi 70 medarbetare och cirka 90 procent av alla svenska skolor har valt att schemalägga sin verksamhet i Skola24.
  • Organisation

    Våra grundade och ägare arbetar fortfarande aktivt i bolaget med produktutveckling. Vår verksamhet präglas av snabba beslutsvägar, delaktighet och ett stort engagemang bland medarbetarna. Vi strävar efter att kundupplevelsen är i fokus i så väl stora som små beslut. Målsättningen är att Skola24 ska vara en långsiktig och framtidssäker samarbetspartner som kan erbjuda trygghet och driftsäkerhet genom hela kedjan.

Kontakta våra säljare