Tack för att du deltog

Använd frånvarodata för att skapa skolnärvaro 

28 mars 2023

Webbinariet spelades in, delen där Malin Gren Landell pratade är bortklippt från inspelningen. Här hittar du inspelningen: Använd frånvarodata för att skapa skolnärvaro

Vill du kika igenom de presentationer som visades så hittar du de här: 
Gren Landell 
Tommy Mossberg

Har du frågor om tillvalet Frånvarostatistik är du välkommen att kontaka oss på sales@skola24.com

Kompetensutveckla dig

fill-color Created with Sketch.

Skola24 Kompetens har ett brett kursutbud och en stor variation av konsulttjänster. De kursledare och konsulter som du möter är experter på skola och förstår dina utmaningar. Skola24 Kompetens bidrar till att din verksamhet säkrar upp med kompetenta schemaläggare och administratörer. Något som skapar en fantastisk grund för skolans arbete med närvaro, omdöme, resursplanering och skolutveckling. Varje år utbildar vi över 5000 nöjda personer.

Bygg din egen frånvaroutbildning

 

Kursen Frånvaro Fördjupning är ett utbildningsupplägg som består av ett antal olika delar, block. Utifrån dessa block sätter ni samman er egen utbildning, helt utifrån era behov.

 

​Blocken är indelade i tre olika delar; Få ut det mesta av Skola24, Fördjupning samt Workshop. Förbättra ert arbete med importer, hjälp lärarna att använda systemet på bästa sätt, arbeta mer effektivt med era sammanställningar eller djuparbeta med att vända frånvaro till närvaro under en anpassad workshop.