Schemaläggning för Framtidens vårdinformationsmiljö

Vår huvudverksamhet är skola och i denna verksamhet har vi varit aktiva i över 35 år. Men vi har några kunder som inte är skolor, exempelvis utbildningsverksamheter inom kriminalvården och sjukhus samt ett och annat bibliotek.

Sjuksköterska.jpg

Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) i Västra Götalandsregionen är en av våra nya verksamheter som inte är en skola. FVM har precis genomfört en schemaläggningsutbildning anpassad efter sina behov och är i startgroparna med att börja att lägga schema för sin utbildningsverksamhet, Utbildning FVM. Läs mer om Framtidens vårdinformationsmiljö

Västra Götalandsregionen, med sina fyra naturbruksgymnasier, är redan är kund hos oss så låg det nära till hands att starta med Skola24 Schema efter en demovisning. Årets schemaläggare 2019, Lisa Lagerström, lägger schema för regionens naturbruksgymnasium och var den som tipsade Utbildning FVM om Skola24 Schema. 

Utbildning FVM kommer att använda Skola24 Schema för att planera sin utbildningsverksamhet som exempelvis riktar sig till sjuksköterskor som ska gå kurs i akutmottagning, öppenvård eller slutenvård. 

I Skola24 schema finns inga elever utan endast kursledare, behörigheter och kurser. Kurserna är oftast heldagar eller halvdagar och varierar mycket mellan veckor. Salarna finns utspridda i Västra Götaland och därför används funktionen Förflyttningstid så att kursledarna hinner transportera sig mellan utbildningsorterna. I lärartabellen läggs kursledarna in med sina behörigheter. 

"Jag känner mig mer än helnöjd med att ha största ansvaret för vår schemaläggning!" Utvärdering från en av kursdeltagarna. 

Läs mer om hur Skola24 Kompetens kan hjälpa till att skräddarsy en utbildning som passar för just er verksamhet.

8 bra anledningar att gå kurs

fill-color Created with Sketch.

Supersmarta tips, trygghet, oändliga möjligheter för din verksamhet och ett stort nätverk är bara några av de möjligheter som finns för att öka just din kompetens. Våra kursledare  har många års erfarenhet av olika skolformer och olika sätt att lösa problem. De ger dig personlig handledning utifrån de förutsättningar din skola har.