Skola om skolan för vårdnadshavare

En bra och trygg skolgång är en av byggstenarna till ett stabilt och lyckligt vuxenliv. Varje dag får vi på Skola24 frågor som inte bara handlar om våra system, utan om skolan i största allmänhet. Vi vill vara med och stötta föräldrar och barn på resan genom alla skolår. 

AngelaochSignekramas.jpg

Som förälder till ett barn som precis har börjat skolan funderar man en del. Många funderingar rör det sociala, om hon har kompisar och trivs med sina lärare.
Men jag har också funderingar om hur skolan fungerar idag. Vad ska de lära sig i de olika ämnena, vad har rektorn för ansvar och varför de äter lunch redan 10.25?
/Angela, mamma till Signe 6 år

Skola om skolan är en plats där vårdnadshavare kan ta reda på mer om skolan i form av ickebyråkratiska texter. Alltså en Skola om skola. Här kan de bland annat  finna information om alla olika roller i skolan, hur IT-system i skolan fungerar eller vad en schemaläggare gör. Skola om skolan är en levande sida och informationen fylls kontinuerligt på. 

Vi hälsar alla vårdnadshavare varmt välkomna!

Till Skola om skolan

Kom gärna med tips

Dina idéer hjälper oss att skriva bra innehåll för vårdnadshavare på webbsidan Skola om skolan. Tack för att du tar dig tid!