Framtid 2019 Högskolan i Skövde

Vi har varit med på Framtid på Skövde Högskola sedan  2016
Det här är ett otroligt tillfälle för oss att få komma nära studenter, höra deras visioner och erbjuda sommarjobb, mentorskap och lyssna till vad dagens studenter brinner för.

VÅR FÖRETAGSIDÉ
Vi utvecklar kvalificerade tjänster som förenklar skolan. Vi vill vara den naturliga plattformen för skolans IT-tjänster och göra det möjligt för skolorna att leva upp till omvärldens förväntningar och krav.Nova Software AB startades av två IT-intresserade killar på Ållebergs gymnasium i Falköping 1985. De äger idag företaget med ca 60 anställda och tillsammans har vi en gedigen erfarenhet och kunskap inom bland annat IT-drift, programvaru-utveckling och affärssystem.


UTVECKLAS MED OSS
Vi har ett kontinuerligt behov av att rekrytera rätt personer som kan bidra med engagemang och kompetens i utvecklingen av våra produkter. På Nova Software kommer du arbeta med professionella och kompetenta kollegor, agil systemutveckling med långsiktigt tänkande, App- utveckling för Andriod/Iphone och webbutveckling i .NET MVC och SQL.Du blir en del av en kreativ och drivande företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas och möjligheter att påverka.