Schemadigidagarna 2021 har startat!

Äntligen har Schemadigidagarna dragit igång och vi får ses igen, även om det är digitalt. Vi diskuterar ett perfekt schema! 

Schemadigidagarna tjuvstartade för våra Diplomerade schemaläggare som hade det första Diplomatpasset kl.11. Övriga deltagare anslöt på eftermiddagen till eventet med temat Ett perfekt schema då en av Sveriges bästa schemaläggare ställde sig frågan om det finns ett perfekt schema. Och som ni alla anade så handlar det inte om schemat i sig utan om de förutsättningar schemaläggaren får. 

Magnus webb 900px.jpg

Magnus Elmshorn, Marknads- och kommunikationschef på Skola24, Schemadigidagarnas moderator. 

Eventet fortsätter under tisdag och onsdag med inspirerande innehåll och nätverkande. Bland annat så dyker Marika Carlsson upp, Skolgårdsläraren Gustav Sundh berättar om den perfekta rasten och Västerås stad pratar om de framgångsfaktorer som skapat deras schemaorganisation. För några av deltagarna så avslutas eventet med en kurs mot att bli Diplomerad schemaläggare. 

Anneli webb 900px.jpg

Anneli Holm, schemaläggare på Aranäsgymnasiet

Anneli deltar på Schemadigidagarna tillsammans med oss på Knistad herrgård. Anneli är med under passen Eftersnack där vi pratar om dagens höjdpunkter och vad vi ser fram emot under morgondagen.