Årets schemaläggare 2019

fill-color Created with Sketch.

Skola24 har öppnat nomineringen till årets schemaläggare. Äntligen ett tillfälle att hylla dessa vardagshjältar. Allting börjar med ett flexibelt schema och det är schemaläggaren som ser till att skolans verksamhet fungerar. Känner du någon oslagbar schemaläggare som borde vinna denna ärofyllda utmärkelse? 

I år arrangerar Skola24 för första gången Schemadagarna på Knistad Herrgård 6-7 november. Ett event som enbart vänder sig till Sveriges schemaläggare. Här samlas schemaläggare tillsammans med våra experter för att nätverka och lära sig mer om schemaläggning. 

I samband med våra Schemadagar presenteras även årets schemaläggare för första gången. Detta måste firas!

Att vara duktig som schemaläggare kräver stor kunskap om skolans många och komplexa förutsättningar. Schemaläggaren behöver även ett gott öga för vad som fungerar för just den egna verksamheten. Det är bara en schemaläggare som förstår hur komplext det kan vara att bolla med tjänsgöringsgrad, salar, klasser, grupper och inte minst personalens önskemål. Givetvis tillsammans med Skola24 Schema. 

Att vara schemaläggare är ett ärofyllt uppdrag som ibland inte ges tillräckligt med uppskattning. Vi vet och vi vill fira dessa vardagshjältar genom att utse årets schemaläggare.

Nominera din schemaläggare!