Starta ditt schema med oss - Grundskola

fill-color Created with Sketch.

Har du frågor om när den här kursen kommer att hållas nästa gång kontakta bokning@skola24.com. Varmt välkommen på kurs hos oss!

Vi erbjuder dig som gått Schema Grund steg 1, eller har likvärdiga kunskaper, ett unikt tillfälle att friska upp dina kunskaper inför schemaläggningen för kommande läsår.

Målgrupp

Erbjudandet riktar sig till dig som gått Schema Grund Steg 1, eller har likvärdiga kunskaper, och lägger schema för en grundskola.

Omfattning

1 tim

Om kursen

Vi hjälper dig att komma igång med schemaläggningen inför kommande läsår genom att göra en repetition av själva arbetsgången från start till färdiga lektioner. Om du har gått Schema Grund steg 1 rekommenderar vi dig att att ha ditt kursmaterial bredvid dig under genomgången. Varmt välkommen!

Erbjudande! 450 kr rabatt på valfri schemakurs

Alla som går Starta ditt schema med oss får 450 kr i rabatt på valfri schemakurs. Valbara kurser är Schema Grund steg 1, Schema Grund steg 2 eller Schema Fördjupning. 

För att ta del av erbjudandet måste du boka dig inom 14 dagar från kurstillfället Starta ditt schema med oss. Skriv i bokningens fält "Övrigt" Starta ditt schema med oss. Vid frågor, kontakta bokning@skola24.com 

Läs med om Starta ditt schema med oss - Gymnasieskola/Vux

Kontakta oss

Linda Carlén

Customer Success Manager

linda.carlen@skola24.com 0730-88 05 09

Schema Grund steg 1

Kursen ger nya schemaläggare kunskaper och verktyg för att arbeta med Skola24 Schema på bästa sätt. Med rätt verktyg och rutiner är det enkelt att skapa ett flexibelt schema som passar alla.

Alla som går Starta ditt schema med oss får 450 kr i rabatt på valfri schemakurs, läs mer i kursbeskrivningen. 

Läs om Schema Grund steg 1