Schema Grund steg 2

fill-color Created with Sketch.

Kursens mål är att ge fördjupade grundkunskaper i schemaläggning och hur ett schema kan återanvändas för att optimera och förenkla schemaläggarens arbete. Kursen ger verktyg för att individanpassa schemat och hur utseendet kan formas enligt egna önskemål.

Målgrupp

Kursen vänder sig till schemaläggare som gått Schema Grund steg 1 och lagt minst ett läsårsschema i Novaschem/Skola24 Schema.

Omfattning

2 dagar

Om kursen

Kursen innehåller repetition av arbetsgången och ger fler tips på hur man kan arbeta snabbare och bli mer effektiv. Du kan ställa frågor och få förslag på vad som kan förbättras i ditt eget schema. - Tjänstefördelningsfunktioner - fördjupning - Tabellhantering: infoga data från externa källor - Salsprioritering - Elevhantering, elevbaserat schema - Utskrifter och anpassning av schemats utseende

Boka din medverkan

Vid frågor eller problem, kontakta oss på support@skola24.com

Skolinformation

Bokningsansvarig

Kursdeltagare

Lägg till kursdeltagare

10 platser kvar på kursen

Schema Grund steg 2

Höj din kompetens till nästa nivå, effektivisera din schemaläggning och bli tryggare i din roll. Du har den arbetsuppgift som möjliggör en välfungerade skola. Schema Grund steg 2 är en naturlig fortsättning om du har gått Schema Grund steg 1.

 

Under kursen lär du dig de verktyg och de arbetssätt som möjliggör ett mycket snabbare arbetsflöde. Möt andra schemaläggare, samverka och lär er av varandra.

 

Med rätt schemaläggningskompetens har du möjlighet att påverka hela din organisation i rätt riktning.

 

Kontakta Linda Carlén 

Utbildningskoordinator/säljare

bokning@skola24.com

0515-77 76 53