Nästa steg med Skola24 NXT

Skola24 släpper idag en stor uppdatering av sin nya tekniska plattform, namnet är Skola24 NXT. Uppdateringen innebär en modern och responsiv design och är i stora delar tekniskt omarbetad för att bli ännu mer optimerad till den svenska skolans administrativa behov.  Uppdateringen kommer rullas ut till kunderna under året och redan imorgon, 11 mars, kommer alla kunder att få en första release med utvalda funktioner. 

- Skola24 NXT är ett stort steg framåt för oss som företag men också något som vi tror och hoppas kommer skapa stort värde för våra användare. Våra produkter finns i 90 procent av Sveriges kommuner och miljoner svenskar kommer under året att mötas av ett nytt utseende. Att idag få berätta om vad Skola24 är gör mig mycket stolt och glad, säger Magnus Elmshorn, Marknads- och kommunikationschef på Skola24. 

 

P1000367.JPGMagnus Elmshorn, Marknads- och kommunikationschef på Skola24. 

 Falköpingsföretag 

Sedan 1985 har Falköpingsföretaget levererat system som stöttar skolorna i de ofta väldigt utmanande tidsstyrda processerna. Vilket handlar om att lägga individanpassade scheman r elever, lärare och verksamheternas resurser.  Skola24s produktutbud består av schema och frånvarohantering för alla skolformer.  

  • För oss som företag är det otroligt viktigt att våra kunder får möta den höga kvalitet och kapacitet som förväntas av våra produkter. De ska känna en stor trygghet i att allt det bästa från tidigare Skola24 finns kvarI Skola24 NXT tar vi flera stora steg framåt och möjliggör en mycket spännande framtid med fantastiska produkter som snart finns på marknaden, berättar Magnus Elmshorn 

 Specialistkunskap 

All utveckling görs i Falköping där IT-kompetensen sitter vägg i vägg med verksamhetsspecialister som har expertkunskap kring på vad skolorna i Sverige behöver 

  • Tillsammans skapar vi dagligen ett unikt värde för skolsverige. Att nu också få presentera detta system i en design som är modern, användarvänlig och tillgänglig känns fantastiskt, avslutar Magnus Elmshorn.