Skola24 söker föräldrar till barn i förskola och skola.

Välkommen som Testförälder

Merparten av Sveriges föräldrar använder ofta Skola24 för administrativa tjänster såsom tidregistrering på förskola/fritidshem, frånvaroregistrering, ledighetsansökan, schemavisning med mera.

Har du barn i förskolan eller skolan? Då behöver vi din fantastiska hjälp för att förbättra våra digitala tjänster. Vill du bli Testförälder?

Anmäl dig som Testförälder

Du anmäler dig som Testförälder hos Skola24 genom att enkelt fylla i ditt förnamn, efternamn och din e-postadress.


Inför varje testomgång kommer Skola24 att kontakta dig med ett brev till din e-postadress. Då undersöker vi om du passar in i vår målgrupp för just det specifika testet. Har du tid och vill ställa upp så anmäler du dig i brevet.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig i varje brev vi skickar. Gör du det så försvinner alla dina uppgifter från vårt register. 

Testerna är inte svåra. Innan testet kan vi  exempelvis fråga vilken sorts telefon du har, vilka versioner av webbläsare du har och annat som kan vara viktigt för testet. Mer om det berättar vi  om i breven.


Eftersom du är viktig för oss vill vi naturligtvis tacka dig för att du ställer upp som Testförälder. Efter varje test får du ett superpresentkort som leder till många härliga och användbara produkter att välja på och klicka hem.


Just nu söker vi inte fler Testföräldrar. Välkommen att anmäla dig en annan gång.

Pilotbarn 600x400.jpg
För mer information om hur Skola24 behandlar personuppgifter
– se Skola24 – Integritetspolicy