Kontakta oss

Är du vårdnadshavare i Skola24?

Om du behöver hjälp, kontakta skolan som ditt barn går på.

Det är skoladministratören på skolan som har hand om uppgifterna i Skola24. Kontaktuppgifter finns oftast på skolans webbplats men det går även bra att kontakta ansvarig lärare för barnet för att få hjälp. 

 

Läs gärna mer på vår supportsida för dig som är vårdnadshavare i Skola24 Frånvaro

 

På vår webbplats för föräldrar, Skola om skolan, finns en sida med korta instruktionsfilmer, Film för föräldrar i Skola24 Frånvaro

Här finns vi

KONTAKT

market@skola24.com

 

WEBBPLATS

www.skola24.com

 

SOCIALA

Instagram

 

TIPSA OSS

Vi tar gärna emot tips på artiklar


HJÄLP MED SKOLA24

Är du vårdnadshavare och har frågor om inloggning i Skola24, kontakta i första hand ditt barns ansvariga lärare eller skoladministratören på skolan. 

Välkommen som Testförälder

Merparten av Sveriges föräldrar använder ofta Skola24 för administrativa tjänster såsom tidregistrering på förskola/fritidshem, frånvaroregistrering, ledighetsansökan, schemavisning med mera.

Har du barn i förskolan eller skolan? Då behöver vi din fantastiska hjälp för att förbättra våra digitala tjänster. Vill du bli Testförälder?

Anmäl dig som Testförälder

Du anmäler dig som Testförälder hos Skola24 genom att enkelt fylla i ditt förnamn, efternamn och din e-postadress.


Inför varje testomgång kommer Skola24 att kontakta dig med ett brev till din e-postadress. Då undersöker vi om du passar in i vår målgrupp för just det specifika testet. Har du tid och vill ställa upp så anmäler du dig i brevet.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig i varje brev vi skickar. Gör du det så försvinner alla dina uppgifter från vårt register. 

Testerna är inte svåra. Innan testet kan vi  exempelvis fråga vilken sorts telefon du har, vilka versioner av webbläsare du har och annat som kan vara viktigt för testet. Mer om det berättar vi  om i breven.


Eftersom du är viktig för oss vill vi naturligtvis tacka dig för att du ställer upp som Testförälder. Efter varje test får du ett superpresentkort som leder till många härliga och användbara produkter att välja på och klicka hem.


Just nu söker vi inte fler Testföräldrar. Välkommen att anmäla dig en annan gång.

 

Kom gärna med tips

Dina idéer hjälper oss att skriva bra innehåll för vårdnadshavare på webbsidan Skola om skolan. Tack för att du tar dig tid!