Mina inställningar

Skriv ut

For information in English.

Mina inställningar ger varje användare möjlighet att göra personliga val, samt kontrollera och uppdatera kontaktuppgifter och annan information kopplad till det egna användarkontot.

OBS! Vissa Skola24-domäner har en automatisk integration av vårdnadshavare med kontaktuppgifter från ett externt register och har därför stängt av möjligheten att redigera kontaktuppgifter i Skola24. Om fälten inte är redigerbara, kontakta skolan för att få veta hur du ska göra för att få rätt uppgifter i systemet.

fill-color Created with Sketch.

Mina uppgifter

Inställningarna hittas via den lilla figuren bredvid frågetecknet.

Ikoner i systemet

Följande uppgifter visas och kan ändras av användaren om organisationen inte har stängt av möjligheten i Skola24 (se notering ovan):

• E-postadress, kan ändras
  • Mobilnummer, kan ändras
  • Användarnamn
  • Lösenord, kan ändras
  • Mina barn

Meddelande

Önskat informationssätt för aviseringar kan anges per barn och skola. Om ingen egen inställning görs, kommer skolans standardinställning att gälla. Det val en användare gör omfattar de meddelanden där det önskade aviseringssättet är möjligt. Vissa meddelanden skickas endast som e-post och skolans val kan också innebära att vissa alternativ är avstängda.

Under rubriken Aviseringar kan vårdnadshavaren i förekommande fall välja vilka aviseringar som önskas.

Uppdaterad 5 februari 2024