Mina inställningar

Skriv ut

Mina inställningar ger varje användare möjlighet att göra personliga val, samt kontrollera och uppdatera kontaktuppgifter och annan information kopplad till det egna användarkontot.

Inställningarna hittas via den lilla figuren bredvid frågetecknet uppe till höger.

fill-color Created with Sketch.

Mina uppgifter

Följande uppgifter visas och kan i vissa fall även ändras av användaren:

• E-postadress, kan ändras
  • Mobilnummer, kan ändras
  • Användarnamn
  • Lösenord, kan ändras
  • Mina barn

Meddelande

Önskat informationssätt för aviseringar kan anges per barn och skola. Om ingen egen inställning görs, kommer skolans standardinställning att gälla. Det val en användare gör omfattar de meddelanden där det önskade aviseringssättet är möjligt. Vissa meddelanden skickas endast som e-post och skolans val kan också innebära att vissa alternativ är avstängda.

Under rubriken Aviseringar kan vårdnadshavaren i förekommande fall välja vilka aviseringar som önskas.

Uppdaterad 25 augusti 2020