Kontakta supporten

Support

Öppettider

Våra öppettider är Mån-Fre 8-16.

Vi har även lunchöppet kl 12-13.

Telefonsupport

0515-777888

Mailsupport

support@skola24.com

Fjärrhjälp

För att kunna hjälpa dig bästa sätt kan vi behöva be dig att starta en fjärrhjälp mot oss så att vi kan se din dator och så att du kan visa oss problemet.

1. Klicka här för att starta fjärrhjälp
  2. Välj Kör (du kan få en säkerhetsvarning)
  3. Välj Kör och klicka på Ja i dialogrutan som öppnas.
  4. ID och Lösenord
    Ange Ditt ID och Lösenord för den supportperson som du pratar med.

Driftstörning telefoni

Just nu upplever vi störningar i vår telefontjänst kopplat till supportsamtal och till vårt huvudkontor i Falköping. Telia arbetar för att lösa problemet men just nu går det ej att ringa till oss. Behöver du kontakta vår support skicka gärna e-post.

Störningen påverkar inte våra telefontjänster kopplat till systemen utan det fungerar som de ska. Vi återkommer så fort Telia meddelat att problemet är löst.