Release 11 mars

Natten mellan tisdag och onsdag driftsattes delar av Skola24 NXT samt några nya funktioner i Skola24.

Skola24 NXT är namnet på ett nytt, modernt och användarvänligt utseende av Skola24 med samma funktioner som tidigare. Det nya utseendet kommer att driftsättas i flera releaser under året.

Releasen 11 mars innehöll följande:

• Ny design på inloggningssidan på www.skola24.se
  • Ny design för de kunder som använder Ledighetsansökan, Förskola och Fritidshem, Lokal samt Registerutdrag.
  • Ny och uppdaterad funktionalitet för Skola24 Lokal. Exempelvis går det att göra bokningar direkt i vyn där man söker efter lediga lokaler, filtreringsfunktionen är uppdaterad med fler filter och det finns möjlighet att söka lektion med minska lediga tid.