Nästa steg med Skola24 NXT

Nu presenterar vi Skola24 med helt nytt och modernt utseende. Vi har valt att kalla den här uppdateringen för Skola24 NXT. I Skola24 NXT kommer du inte bara se ett uppdaterat utseende, anpassat efter dina behov, utan också få ta del av en omarbetad teknisk plattform. Uppdateringen är ett stort steg framåt för oss som företag men också något som vi tror och hoppas kommer skapa stort värde för dig som användare.

Vad är nytt i NXT

fill-color Created with Sketch.

Nu lanseras Skola24 NXT med ett nytt och modernt utseende. Fokus har legat på att utveckla en värdeskapande och funktionell upplevelse för användaren. Våra produkter finns i 90 procent av Sveriges kommuner och miljoner svenskar kommer under året mötas av ett nytt utseende. 

Frånvarobevakning

squiqqly Created with Sketch.

För alla som använder Skola24 NXT finns en efterlängtad funktion - Frånvarobevakning.

 

Frånvarobevakning är en prenumeration av en rapport som visar frånvaro över viss procent eller antal frånvarande dagar i sträck. Flera olika roller i systemet kan prenumerera på rapporten, exempelvis rektor och vårdnadshavare. 

Effektivare resurshantering med Skola24 Lokal

fill-color Created with Sketch.

Lokal är ett tillval till Skola24 Schema som möjliggör att fler kan boka och samarbeta runt lokaler på den egna skolan eller i hela organisationen. Två skolor kan exempelvis dela på en specialutrustad lokal eller en samlingslokal. Rapporter över samtliga lokaler kan visa huvudmannen vilka samordningsvinster och resursbesparingar som kan göras. 

Appen Skola24

fill-color Created with Sketch.

Skola24s app är en av de mest populära produkterna och används dagligen av elever och vårdnadshavare för att se schemat och anmäla frånvaro. Vi erbjuder våra kunder att logga in med Mobilt BankID i appen. 

 

Appen Skola24 riktar sig till vårdnadshavare och elever. De kan där titta på schemat och göra frånvaroanmälan för hel- eller del av dag. Det finns även en vy som visar aktuella, kommande och föregående frånvaroanmälningar.

 

Ladda ner i App Store eller på Google Play