Nästa steg med Skola24 NXT

Nu presenterar vi Skola24 med helt nytt och modernt utseende. Vi har valt att kalla den här uppdateringen för Skola24 NXT. I Skola24 NXT kommer du inte bara se ett uppdaterat utseende, anpassat efter dina behov, utan också få ta del av en omarbetad teknisk plattform. Uppdateringen är ett stort steg framåt för oss som företag men också något som vi tror och hoppas kommer skapa stort värde för dig som användare.

Lär dig mer om Skola24 NXT

fill-color Created with Sketch.

Vad är det då som är nytt i Skola24 NXT? Våra specialister berättar mer om vad som gjorts, vad som är nytt och vad du kommer uppleva för skillnader som användare. I den här filmen får du svar på många av dina frågor. 

Vad är nytt i NXT

fill-color Created with Sketch.

Nu lanseras Skola24 NXT med ett nytt och modernt utseende. Fokus har legat på att utveckla en värdeskapande och funktionell upplevelse för användaren. Våra produkter finns i 90 procent av Sveriges kommuner och miljoner svenskar kommer under året mötas av ett nytt utseende. 

Effektivare resurshantering med Skola24 Lokal

fill-color Created with Sketch.

Lokal är ett tillval till Skola24 Schema som möjliggör att fler kan boka och samarbeta runt lokaler på den egna skolan eller i hela organisationen. Två skolor kan exempelvis dela på en specialutrustad lokal eller en samlingslokal. Rapporter över samtliga lokaler kan visa huvudmannen vilka samordningsvinster och resursbesparingar som kan göras. 

Appen Skola24

fill-color Created with Sketch.

Skola24 Mobilapp är en av de mest populära produkterna och används dagligen av elever och föräldrar. Nu har vi på Skola24 tagit fram en helt ny och användarvänlig app som kommer att finnas tillgänglig för dig till hösten. I appen presenteras ditt schema på ett bra och övergripande sätt. Din frånvarorapportering blir snabb, trygg och smidig. Både för dig som lärare och för dig som förälder. Så håll utkik snart finns apparna här. Appen Skola24 för dig som är elev eller förälder och appen Skola24 Pro för dig som är skolpersonal.