Förskola och Fritidshem

Alla barn i förskolan ska få den försättning som behövs för att kunna utvecklas till sitt bästa jag. Pusslet för de som arbetar inom förskolan och för föräldrarna kan ibland vara komplext att lägga. På Skola24 gör vi det bästa vi kan för att underlätta och förenkla just det här. Produkten Förskola/Fritidshem har otroligt många smarta lösningar för just dig och din förskola. 

Föräldrar och förskolepersonal berättar

 • Anna

  Förälder

  För mig som förälder är det viktigt att känna en trygghet när jag lämnar mitt barn under en hel dag. Vår förskola samt personalen där är fantastisk och att nu kunna följa dagen i ett system är toppen.
 • Arvid

  Förälder

  Skola24 Förskola har funnits här i Lund under ett tag och det fungerar bara bättre och bättre. Jag känner att det finns en trygghet i det ansvar som kommunen tar.
 • Jenny

  Förskolelärare

  Känslan att stå och skriva upp 150 barn när de ramlar in på morgonen och inte kunna följa upp någon statistik efter veckan som gått, då är det här nya systemet en livräddare. Nu kan vi äntligen mäta och se allt det arbete vi gör.

Nya funktioner och förbättringar i Förskola/Fritidshem

Nu är de här! Alla de fantastiska funktioner du har gått och väntat på. Såsom kvittering av frånvaroanmälan för flera barn, enkelt ångra incheckat barn, filtrera barn med begränsad vistelsetid, beräkning anpassad mot frånvaroanmälan och mycket mer. Här får du en snabb genomgång kring några av nyheterna.

Vill du veta mer? Då är du välkommen att kontakta oss idag.

Telefontiden är alla vardagar  8-16. 

Under övriga tider kan du skicka e-post eller tala in ett meddelande på en telefonsvarare.