Förskola och Fritidshem

Alla barn i förskolan ska få den försättning som behövs för att kunna utvecklas till sitt bästa jag. Pusslet för de som arbetar inom förskolan och för föräldrarna kan ibland vara komplext att lägga. På Skola24 gör vi det bästa vi kan för att underlätta och förenkla just det här. Produkten Förskola/Fritidshem har otroligt många smarta lösningar för just dig och din förskola. 

Nya funktioner och förbättringar i Förskola/Fritidshem

Nu är de här! Alla de fantastiska funktioner du har gått och väntat på. Såsom kvittering av frånvaroanmälan för flera barn, enkelt ångra incheckat barn, filtrera barn med begränsad vistelsetid, beräkning anpassad mot frånvaroanmälan och mycket mer. Här får du en snabb genomgång kring några av nyheterna.

Fantastisk implementering av Skola24 Fritidshem på 17 skolor

Alingsås kommun har idag ett nära samarbete med oss på Skola24, och tillsammans har vi precis implementerat Skola24 Fritidshem på alla kommunens 17 skolor.
- Med många skolor, personal och vårdnadshavare är det viktigt att ha en strukturerad plan för sin implementering, säger Susanne Bergqvist, IKT-samordnare Alingsås Kommun.

Föräldrar och förskolepersonal berättar

 • Anna

  Förälder

  För mig som förälder är det viktigt att känna en trygghet när jag lämnar mitt barn under en hel dag. Vår förskola samt personalen där är fantastisk och att nu kunna följa dagen i ett system är toppen.
 • Arvid

  Förälder

  Skola24 Förskola har funnits här i Lund under ett tag och det fungerar bara bättre och bättre. Jag känner att det finns en trygghet i det ansvar som kommunen tar.
 • Jenny

  Förskolelärare

  Känslan att stå och skriva upp 150 barn när de ramlar in på morgonen och inte kunna följa upp någon statistik efter veckan som gått, då är det här nya systemet en livräddare. Nu kan vi äntligen mäta och se allt det arbete vi gör.

Vill du veta mer? Då är du välkommen att kontakta oss idag.

Telefontiden är alla vardagar  8-16. 

Under övriga tider kan du skicka e-post eller tala in ett meddelande på en telefonsvarare.