Schemadagarna 2019

Knistad Herrgård 6-7 november

Nu blir de populära Novadagarna två event. Först ut är Schemadagarna. Dagar som är vikta för skolans viktiga och ofta komplexa verksamhetsplanering. Tillsammans träffas vi i en idyllisk miljö med fantastisk mat i vackra Västergötland. Våra experter och vår härliga personal finns på plats och erbjuder kompetensutveckling, inspiration, nätverksmöjligheter och en underbar stämning.

UNIKT OCH EXKLUSIVT EVENT
Under Schemadagarna får du veta det senaste och bästa inom schemaläggning. Få tips och trix, ställ frågor, se de senaste produkterna och nyheter inom området. Möt kollegor från hela Sverige som sitter med samma utmaningar som du. För dig som är rektor, schemaläggare, skoladministratör eller som på annat sätt arbetar med planering av skolans verksamhet är Schemadagarna ett måste. 

Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.

Några bokningsalternativ är redan fullbokade. Läs mer om hur du går tillväga för att anmäla dig till en reservlista

Varmt välkommen

 

KONTAKT
info@skola24.com

Johanna Ahlqvist
0515-777 896, 076-787 78 96 
eller
Hanna Lundgren
0515-777 883, 073-077 50 81

 

Boka Schemadagarna 2019

Skoldagarna 5-6 februari 2020

Nu blir de populära Novadagarna två event. Först ut var Schemadagarna som hölls 6-7 november 2019.  Nu välkomnar vi er till det andra eventet, Skoldagarna. Åter igen ses vi på vackra Knistad Herrgård. 

 

I anslutning till Skoldagarna finns möjlighet för dig som nybliven Kommunadministratör att få kunskap och inspireras i din nya roll.

 

Vi har laddat med vassa föreläsare.

Satsa på skolan

fill-color Created with Sketch.

4/2 Kurs Kommunadministratörer

5-6/2 Skoldagarna

Tillsammans med experter, olika föreläsare och deltagare från hela Sverige hittar vi lösningar för att nå framgång och framför allt, börja skapa en skola där allt är möjligt.  


Varmt Välkommen!