Novadagarna 2018

KNISTAD HERRGÅRD 14-15 NOVEMBER 2018
Åter igen träffas vi i vackra Västergötland på Knistad Herrgård, som ligger 15 minuters resväg från Skövde Centralstation. Den idylliska miljön är kvar, den fantastiska maten lagas på nytt och vår härliga personal är på plats igen.

I år invigs Novadagarna av succéförfattaren Thomas Erikson. Mannen bakom böckerna ”Omgiven av idioter” och ”Omgiven av psykopater”. 

TEMA 2018 - NÄSTA STEG
På Novadagarna 2018 lägger vi stort fokus på förändring. Den svenska skolan står inför många utmaningar och genomgår förändringar på flera planVi vill därför ge er ett tillfälle att samlas och samverka. Ta reda på framgångsfaktorer, få visioner och bidra till nästa steg inom skolutveckling. Eleverna ska närvara och trivas i skolan, få rätt undervisningstid, få rätt kunskaper, bedömas utifrån kunskapskraven, få godkända betyg och ta studenten. 

PROGRAM
I år byter vi koncept och har nytt innehåll. Vi erbjuder inspirerande och tankeväckande föreläsningar. Vi nätverkar, utbyter erfarenheter och kanske får nya idéer i olika seminariecaféer. Under andra dagen ställer vi upp en expertpanel som har erfarenheter av att förändra och som kan inspirera er till fortsatt skolutveckling. 

OM NOVADAGARNA
"Vi åker så långt men ändå känns det som att komma hem."
Novadagarna är ett event som under två dagar erbjuder kompetensutveckling, inspiration och nätverksmöjligheter. Eventet samlar varje år trevliga deltagare från hela landet och tillsammans bidrar vi till skolutveckling.

MÅLGRUPP
Det här är det perfekta tillfället om du arbetar med politik, förvaltning, skolledning, administration, it-system eller på annat sätt bidrar till skolutveckling. Du får möjlighet att nätverka, få kompetensutveckling och inspiration samtidigt som du får uppleva en fantastisk stämning.

MINIMÄSSA
I samband med Novadagarna arrangeras en liten utställning som alla deltagare kan besöka för att diskutera produkter och tjänster från olika leverantörer.

 

Varmt välkommen!