Mässor och event

Skoldagarna 5-6 februari

fill-color Created with Sketch.

Ta chansen att delta på ett unikt event där du kan vara med och skapa en skola där allt är möjligt. Skoldagarna riktar sig till dig som har en ledande roll för skolans verksamhet. 

 

Under Skoldagarna får du ta del av inspirerande föreläsningar, nätverka med andra i liknande roll samt se de allra senaste produktnyheterna kopplat till skolans viktiga tidsstyrda processer.

 

4-6/2 Skoldagarna för dig som är Kommunadministratörer

5-6/2 Skoldagarna 

Möjligheternas skola

fill-color Created with Sketch.

Hur skapar du som chef möjlighet för organisationens skolor att få tid till att förbättra sin verksamhet?

 

På Skoldagarna kan du ställa de stora frågorna som rör skolans verksamhet och få idéer och inspiration att finna vägarna framåt.

 

Missa inte det nästa stora steget för den svenska skolan. Det tar vi tillsammans på Skoldagarna.


Varmt Välkommen!

Skola24 framtidsspanade i Almedalen 2019

Varje dag väljer flera av Sveriges barn att inte gå till skolan. Det börjar som ströfrånvaro men blir snart till problematisk frånvaro. En väg svår att vända och som resulterar i ett högt pris, i lidande men också i kostnader för samhället.

 

Vi besökte Almedalen med målbilden att få mer kunskap kring skolfrånvaro och lyssna till erfarenheter och goda exempel. Under en av dagarna arrangerade vi en paneldebatt, Skolfrånvaro - till vilket pris?, med representanter från politik, skola, systemstöd och framförallt föräldrar. De diskuterar hur vi ska hantera ett av skolans största problem, någonting som det inte pratas högt om eller där insatser i dagsläget inte är prioriterade. 

Tidigare mässor och event