Mässor och event

Skola24 besöker SETT SYD 2019

För femte året i rad arrangeras SETT SYD på Malmömässan. SETT SYD är en mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet.

Skola24 finns på plats under SETT SYD men även under TeachMeet onsdag 16 oktober april kl. 16.30-18.00 på Malmömässan. Där kan du delta i vår Kahoottävling som innehåller kluriga frågor med fina priser i potten.


Diskutera Skola24 med oss under SETT SYD. Kontakta vår Key Account Manager alexander.hulten@skola24.com eller vår försäljningschef marcus.sarkijarvi@skola24.com.


Välkommen!

Schemadagarna 2019

Knistad Herrgård 6-7 november

Nu blir de populära Novadagarna två event. Först ut är Schemadagarna. Dagar som är vikta för skolans viktiga och ofta komplexa verksamhetsplanering. Tillsammans träffas vi i en idyllisk miljö med fantastisk mat i vackra Västergötland. Våra experter och vår härliga personal finns på plats och erbjuder kompetensutveckling, inspiration, nätverksmöjligheter samt en underbar stämning.

Unikt och exklusivt event

Under Schemadagarna får du veta det senaste och bästa inom schemaläggning. Få tips och trix, ställ frågor, se de senaste produkterna och nyheter inom området. Möt kollegor från hela Sverige som sitter med samma utmaningar som du. För dig som är rektor, schemaläggare, skoladministratör eller som på annat sätt arbetar med planering av skolans verksamhet är Schemadagarna ett måste.
Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Närvaro börjar med ett flexibelt schema. Varmt välkommen!

Event 2020

Nu blir de populära Novadagarna två event. Först ut är Schemadagarna. 


Till våren 2020 välkomnar vi er till det andra eventet, håll utkik i höst efter inbjudan. Det riktar sig till dig som är beslutsfattare, politiker, IKT-strateg, Kommunadministratör eller som på annat sätt arbetar inom skolan.

Satsa på skolan

Tillsammans med experter, olika föreläsare och deltagare från hela Sverige hittar vi lösningar för att nå framgång och framför allt, börja skapa en skola där allt är möjligt.  

Håll utkik i höst efter inbjudan. 

Varmt Välkommen!

Skola24 framtidsspanade i Almedalen 2019

Varje dag väljer flera av Sveriges barn att inte gå till skolan. Det börjar som ströfrånvaro men blir snart till problematisk frånvaro. En väg svår att vända och som resulterar i ett högt pris, i lidande men också i kostnader för samhället.

 

Vi besökte Almedalen med målbilden att få mer kunskap kring skolfrånvaro och lyssna till erfarenheter och goda exempel. Under en av dagarna arrangerade vi en paneldebatt, Skolfrånvaro - till vilket pris?, med representanter från politik, skola, systemstöd och framförallt föräldrar. De diskuterar hur vi ska hantera ett av skolans största problem, någonting som det inte pratas högt om eller där insatser i dagsläget inte är prioriterade. 

Tidigare mässor och event