Nyckeln till fler lokaler

fill-color Created with Sketch.

Skola24 Lokal underlättar samarbetet kring gemensamma lokaler på den egna skolan eller i hela organisationen.

Webinar Billboard.jpg

Det är schemaläggaren som delar ut vilka lokaler och tider som kan bokas och den enskilda läraren kan själv boka grupprum, aula eller idrottshall. Lokalbokningar syns direkt i schemat vilket underlättar och sparar tid för lärare och schemaläggare. Vår verksamhetsspecialist, Niklas Åkesson, visar och berättar hur Skola24 Lokal underlättar arbetet på en enskild skola eller mellan olika skolor. Webbinariet hölls onsdag den 11 maj 2022. 

Erbjudande

Vi erbjuder en kostnadsfri provperiod på tre månader i er skarpa databas. Erbjudandet gäller för två skolor inom samma organisation och ett provavtal upprättas. Provperioden gäller från den 1 september till den 30 november, det vill säga tre månader.

Onboarding

Under provperioden hjälper vi er att komma igång med Skola24 Lokal genom ett utbildningstillfälle torsdag den 8 september klockan 14-16. Under er provperiod har vi även regelbundna avstämningstillfällen för att säkerställa att ni får svar på era frågor och att alla rutiner fungerar bra.

För att ta del av erbjudandet, maila sales@skola24.com eller kontakta er kundansvarige säljare.

Kom igång

Läs gärna Så kommer du igång med lokalbokningen! för en snabb guide om hur er skola eller organisation snabbt kan komma i gång med Skola24 Lokal.

Var du inte med men vill se en inspelning och få material kan du kontakta market@skola24.com

Vi kan träffas igen! Missa inte Schemadagarna Live

Vi ses live på Knistad Herrgård utanför Skövde och grottar som vanligt ner oss i schemaläggning. Våra experter finns på plats och tar dig genom fantastiska dagar med mycket lärdomar och nätverkande.  För dig som är rektor, schemaläggare, skoladministratör eller som på annat sätt arbetar med planering av skolans verksamhet är Schemadagarna Live ett måste. 

Temat i år är Schemat som pedagogisk kraft. Frågor på det?