Skola24 Webinar

fill-color Created with Sketch.

Ny SS12000-integration sparar tid

 

Varmt välkommen till ett webbinarium där vi från Skola24 kommer berätta om en ny integration som möjliggör en snabbare, tryggare och säkrare hantering av alla vårdnadshavaruppgifter som behöver importeras mellan olika system.

Det här har tidigare varit komplicerat för kunder att få till mellan olika leverantörer men tack vare SS12000 så finns en standard kopplat till integrationer.

 Att importera personuppgifter mellan olika system är idag ett tidsödande arbete som också är väldigt svårt att kvalitetssäkra. Därför har vi på Skola24 tagit fram integrationen Vårdnadshavarimport.

Vårdnadshavares uppgifter importeras ofta manuellt och denna handpåläggning, förutom att den tar mycket tid, skapar också risker att det kan bli fel. Personuppgifter förändras löpande och då måste det finnas uppdaterade uppgifter från källsystemet utan någon påverkan under flytten. 

Skola24s integration möjliggör ett snabbt, tryggt och framförallt säkert sätt att hantera vårdnadshavares uppgifter och flytta dessa automatiskt till andra system.

Med under webbinariet kommer också Skövde kommun finnas med och berätta om vilka stora vinster de har upplevt i sin organisation när de har använt integrationen Vårdnadshavarimport.

Åter igen, varmt välkommen!