Kick off Läsåret 21/22

Tack alla ni som deltog i våra webinars kring Kick off Läsåret 21/22

 

Vår verksamhetsspecialist Niklas Åkesson och Patrik Gunnari, Ulrika Åkermark och Alexander Hultén från försäljningsavdelningen hjälpte er att komma igång inför läsåret 21/22.

Niklas tipsade om hur du kan planera kommande läsår, saker som är viktigt att tänka på i tjänstefördelningen och hur du smidigt kan få fram rapporter över exempelvis lärares tid, kostnader och löneunderlag. Försäljningsavdelningen tipsade om bra kompetensutveckling för att lyckas i alla delar. Om du gör rätt grundarbete, arbetar igenom planen och prickar av de viktigaste punkterna så är chansen stor att läsåret kommer bli det bästa någonsin.

Läsårsplanering

I en stor organisation, som skolan, är det många personer som samarbetar.
Kommunikation, samarbete och arbetsfördelning är ledorden. Niklas gav några smarta råd om hur ni kan arbeta.

Tjänstefördelning

Vilken koll vill du ha på lärarens arbetstid? Tidsåtgången för de olika arbetsuppgifterna måste uppskattas för att säkerställa att arbetsuppgifterna ryms inom lärarens arbetstid. Niklas belös olika nivåer av kontroll och hur du lätt kan ta fram uppgifter.

Analysera och planera med tillval i Skola24 Schema

För att optimera och utveckla verksamheten är mätning och analys ett av de viktigaste delarna i arbetet. Niklas visade två bra rapporter över lärares arbetssituation.

Var du inte med men vill se en inspelning och få material kan du anmäla dig i formuläret.

Skola24 Webinar syftar till att (under ca en timma) erbjuda kort, intressant och kunskapsutvecklande information. Det kan exempelvis handla om råd, best practice, produktinformation och nyheter. Vi tar gärna emot förslag på innehåll. market@skola24.com

Material och inspelning

Fyll i din e-postadress så får du material och inspelning skickat till din inkorg.