Är du vår nya medarbetare?

fill-color Created with Sketch.

Skola24 växer och är i behov av förstärkning till ett av våra utvecklingsteam! Vi söker därför dig som har en god erfarenhet av frontend-utveckling och som trivs i en roll där du får vara kreativ, driven och lösningsfokuserad tillsammans i tätt arbete med dina teammedlemmar. Kanske är det dig vi söker?

 

Skola24 är ett marknadsledande IT- och kunskapsföretag inom det skoladministrativa området. Med vårt brinnande intresse för skolan och vår långa erfarenhet är vi experter på skolans arbete med schemaläggning, närvaro och omdöme. Skola24 är innovativa och utvecklar ständigt moderna IT-lösningar som gör skillnad. Vår vision är att tillhandahålla den ultimata schema-upplevelsen i skolan. Vi är idag cirka 70 anställda och har vårt säte i Falköping. 

Dina arbetsuppgifter 

Som systemutvecklare på Skola24 är du med och bidrar till framtagandet av webbaserade IT-tjänster. Du kommer att tillhöra ett av våra fyra utvecklingsteam. Teamen strävar efter att arbeta självorganiserande enligt metodiken Scrum med inspiration av ramverket SAFe och tar en uppgift från idé till färdig IT-tjänst i produktion. 

Din Profil 

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av systemutveckling inom frontend samt relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom tidigare erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med webutveckling med goda kunskaper inom HTML, CSS, Javascript och Typescript samt objektorienterad programmering. Du har också goda kunskaper i GIT och testdriven utveckling samt trivs i en miljö där man arbetar agilt tillsammans i team.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara en pusselbit i vårt team ser vi att du är öppen och initiativtagande och ser positivt på att vara bidragande till vår förändringsresa. Du är noggrann, kreativ och ödmjuk samtidigt som du bidrar till ett starkt lagarbete. Vidare är du pragmatisk och trygg i att kontinuerligt vara i utveckling både organisatorisk, i arbetsflöden samt kring tekniker med ett stående fokus på relationer och att våga lyfta varandra. 

Meriterande kunskaper för tjänsten är: 

 • Modernt Javascript-ramverk så som Vue, Angular eller React
 • C# och .NET/.NET Core
 • Databaser (SQL) 
 • Graph- eller REST-api:er 
 • CI/CD 
 • Azure for DevOps, TFS 
 • SCRUM 
 • UX -och tillgänglighetsfrågor 

För att trivas i rollen ser vi att du är:  

 • Initiativtagande och kreativ. Du vågar testa och dela med dig av idéer som du har.
 • Noggrann och strukturerad i dina åtaganden.
 • Är hjälpsam, stöttande och ödmjuk i ditt samarbete med teamet och andra avdelningar. 
 • Driven av att du och ditt team får bra resultat och når uppsatta mål. 

Ansökan 

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, monika.p.m@onepartnergroup.se eller Staffan Arkelöv på 0736-607534, staffan.arkelov@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

En arbetsplats att längta till

 • Annika Spetz

  UX och arkitektur

  "Det som redan är bra kan bli ännu bättre." Skola24 arbetar med ett mindset och principer som är kopplade till Lean & Agile för att utveckla organisationen. Som verksamhetsutvecklare hjälper jag de självorganiserande teamen med att hitta nya infallsvinklar och ställa frågor för att komma framåt i processerna. Teamen skapar i sin tur ett stort värde för våra användare. Jag brinner för mötet mellan människor, ständiga förbättringar och snabba feedbackloopar.
 • Alexander Hultén

  Key Account Manager

  ”Det högre värdet på Skola24 är att vi arbetar för elever och deras möjlighet till utbildning.” Som Key Account Manager är jag länken mellan företaget och kunden, jag hjälper kunden framåt i deras verksamhetsutveckling. Det härligaste med att vara KAM är de personliga mötena och att ständigt vara i en framåtsyftande dialog. Vi blir fler som arbetar på distans och på Skola24 är man en del av kontoret även om arbetsplatsen är några mil därifrån.
 • Olivia Borg

  Systemutvecklare/Testanalytiker

  "Jag tror och hoppas på en ökning av tjejer inom IT-branschen, vi kommer in med lite nya synvinklar." Jag började på Skola24 som sommarjobbare, en klasskompis tipsade mig, och därefter skrev jag mitt examensarbete på Skola24. Det är jättekul att arbeta i ett scrumteam där vi antar olika uppgifter och tillsammans hittar det bästa och mest lämpliga lösningsalternativet. Det roligaste med jobbet är ändå alla härliga kollegor vilket ger mig stor arbetsglädje.