Är du vår nya medarbetare?

fill-color Created with Sketch.

Skola24 är ett marknadsledande IT- och kunskapsföretag inom det skoladministrativa området. Med vårt brinnande intresse för skolan och vår långa erfarenhet är vi experter på skolans arbete med schemaläggning, närvaro och omdöme. Skola24 är innovativa och utvecklar ständigt moderna IT-lösningar som gör skillnad. Vår vision är att tillhandahålla den ultimata schema-upplevelsen i skolan. Vi är idag ca 70 anställda och har vårt säte i Falköping.

Vi behöver utöka vårt team och söker nu en senior drifttekniker som vill vara med och utveckla vår framtida drift.

 

Dina arbetsuppgifter 

Som drifttekniker på Skola24 arbetar vi ur ett kundfokuserad perspektiv för att ständigt erbjuda kunden en kvalitativ drift. I vårt arbete ingår att utveckla, övervaka och ansvara för tillgängligheten av Skola24s interna och externa driftsmiljö. Skola24s driftmiljö består av ett flertal fysiska hostar med delad diskyta som hostar en större mängd virtuella servrar. Vi ser till att, genom minimal kundpåverkan, uppdatera företagets mjukvarutjänst utifrån våra produktionsbehov samt vara en del av en serviceorganisation som står för intern IT-support. Genom dokumentation och dialog sprider vi kompetens och kunskap inom driftteamet och arbetar för utveckling och ständiga förbättringar.

Profil 

Vi söker en senior drifttekniker som med hjälp av teamet vill ta nästa steg i utvecklingen av vår drift. Vi ser därför gärna att du är mål- och resultatorienterad, initiativtagande och modig samt vågar initiera dialog, aktiviteter och driva uppgifter framåt för att uppnå resultat tillsammans med teamet. Du drivs av att vara i ständig utveckling och är nyfiken på nya tekniker och arbetssätt och är inte främmande för att göra annorlunda. Du är även analytisk och har en fallenhet för felsökning samt en god känsla av vad som är branschstandard men också av vad som är modern hosting av en SaaS-lösning.

För att passa i rollen tror vi att du har goda kunskaper och erfarenhet av 

 • att drifta en SaaS-lösning 
 • att flytta en SaaS-lösning från on-premise till extern hosting 
 • att jobba med VMWare 
 • arbete och administration inom Microsofts produktflora 
 • hosting av webblösningar i IIS 
 • nätverk och nätverksadministration

Vi ser det som meriterande om du har 

 • erfarenhet av att administrera Microsoft 365 
 • erfarenhet av DBA-arbete 
 • certifieringar inom VMware

Ansökan 

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

En arbetsplats att längta till

 • Annika Spetz

  UX och arkitektur

  "Det som redan är bra kan bli ännu bättre." Skola24 arbetar med ett mindset och principer som är kopplade till Lean & Agile för att utveckla organisationen. Som verksamhetsutvecklare hjälper jag de självorganiserande teamen med att hitta nya infallsvinklar och ställa frågor för att komma framåt i processerna. Teamen skapar i sin tur ett stort värde för våra användare. Jag brinner för mötet mellan människor, ständiga förbättringar och snabba feedbackloopar.
 • Alexander Hultén

  Key Account Manager

  ”Det högre värdet på Skola24 är att vi arbetar för elever och deras möjlighet till utbildning.” Som Key Account Manager är jag länken mellan företaget och kunden, jag hjälper kunden framåt i deras verksamhetsutveckling. Det härligaste med att vara KAM är de personliga mötena och att ständigt vara i en framåtsyftande dialog. Vi blir fler som arbetar på distans och på Skola24 är man en del av kontoret även om arbetsplatsen är några mil därifrån.
 • Olivia Borg

  Systemutvecklare/Testanalytiker

  "Jag tror och hoppas på en ökning av tjejer inom IT-branschen, vi kommer in med lite nya synvinklar." Jag började på Skola24 som sommarjobbare, en klasskompis tipsade mig, och därefter skrev jag mitt examensarbete på Skola24. Det är jättekul att arbeta i ett scrumteam där vi antar olika uppgifter och tillsammans hittar det bästa och mest lämpliga lösningsalternativet. Det roligaste med jobbet är ändå alla härliga kollegor vilket ger mig stor arbetsglädje.