Är du vår nya medarbetare?

fill-color Created with Sketch.

Har du god kunskap om gymnasieverksamhet och är skicklig på schemaläggning på gymnasial nivå? Vi på Skola24 söker en nytänkande Produktkonsult med erfarenhet av gymnasiets organisation och verksamhetsprocesser till vår avdelning Customer Success.

Skola24 har sedan starten haft skolan och framför allt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.

IMG_6016 red banner 2.jpg

Vårt erbjudande

Vid en anställning som produktkonsult hos oss på Skola24 får du vara med och bidra med dina kompetenser, idéer och perspektiv i din roll och till arbetet på Customer Success. Vi vill ta till vara på dina förmågor och ge dig möjlighet att arbeta inom de områden där du har dina styrkor. Du kommer att arbeta i ett tryggt tillväxtbolag där du får utvecklas i din roll tillsammans med våra härliga medarbetare.

Som produktkonsult på Skola24 arbetar du med support- och handledning samt kurs- och konsultuppdrag. Vi ser fram emot att med dina erfarenheter utveckla vår kurs- och konsultverksamhet, Skola24 Kompetens, för att skapa största möjliga framgång för våra användare.

Dina erfarenheter

Vi ser att du har stor erfarenhet av schemaläggning på gymnasial nivå och att du även har god erfarenhet av gymnasiets organisation och verksamhetsprocesser. Du arbetar i dag som rektor, biträdande rektor, administrativ chef, schemaläggare eller inom skolans ledning med annan liknande roll.

 • Verksamhetsutveckling inom gymnasieskolan som exempelvis skolledning, arbetslagsledare eller utvecklingsledare.
 • Schemaläggning på gymnasial nivå.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av:

 • Att arbeta med skriftlig framställan som exempelvis mailsupport, utbildningsmaterial, hjälptexter eller manualer.
 • Arbete som skolledare/rektor
 • Projektledning
 • Verksamhetsutveckling utanför eller inom skola, processledning eller liknande arbetsuppgifter
 • Arbete med skolans IT-system som elevregister eller lärplattformar
 • God förmåga att skriva och tala engelska

Vi ser gärna att du som söker kan bidra med:

 • Ett framtidsperspektiv, vilka behov kommer gymnasieskolan i framtiden att få?
 • Ett nytänkade mindset som bidrar till spännande nyutveckling.
 • Att delge dina erfarenheter och din kunskap kring vilka behov skolan och kommunen har i implementerings – och onboardningprocesser på Customer Success samt övriga avdelningar på Skola24.
 • Ett brett perspektiv på  den svenska skolan, kraven som finns på skolan och skolans förväntningar på framtida IT-system.

Dina personliga egenskaper

Du som söker förväntas vara självgående i ditt arbete men ändå besitta en god samarbetsförmåga. Du är ansvartagande och initiativrik i ditt arbetssätt. Du har förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetsdag. Som person är du socialt utåtriktad och du har förmåga att prata med och lyssna till olika typer av roller och människor.

Skola24 och Customer Success

Skola24s huvudkontor finns i Falköping och här har de flesta, av cirka 70 anställda, sin arbetsplats men vi har även medarbetare placerade runt om i Sverige. I den här tjänsten finns det möjlighet till att arbeta från en annan placeringsort.

Som produktkonsult tillhör du avdelningen Customer Success, vars främsta prioritet är kundens och användarens framgång. Här arbetar åtta produktkonsulter, en utbildningskoordinator och en chef samt att det finns två produktspecialister kopplade till avdelningen. Avdelningen karaktäriseras av bra gemenskap och sammanhållning där alla hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Undersökningar visar Skola24s supportsiffror har en kundnöjdhet gällande återkoppling på 100 %, tillgänglighet på 92% och problemlösningsförmåga på 91 %. Den sammantagna kundnöjdheten ligger på 4.2 i en skala upp till 5 där inga andra konkurrenter i samma undersökning kommer upp över 3.5.

Ansök redan i dag

Ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev samt kontaktuppgifter till hr@skola24.com. Urval sker löpande.

Kontakt och frågor

Chef Customer Success: anneli.fredriksson@skola24.com 0515-777 363
HR-chef: helena.martinsson@skola24.com 0515–777 893

Vi ser fram emot din ansökan!

En arbetsplats att längta till

 • Annika Spetz

  UX och arkitektur

  "Det som redan är bra kan bli ännu bättre." Skola24 arbetar med ett mindset och principer som är kopplade till Lean & Agile för att utveckla organisationen. Som verksamhetsutvecklare hjälper jag de självorganiserande teamen med att hitta nya infallsvinklar och ställa frågor för att komma framåt i processerna. Teamen skapar i sin tur ett stort värde för våra användare. Jag brinner för mötet mellan människor, ständiga förbättringar och snabba feedbackloopar.
 • Alexander Hultén

  Key Account Manager

  ”Det högre värdet på Skola24 är att vi arbetar för elever och deras möjlighet till utbildning.” Som Key Account Manager är jag länken mellan företaget och kunden, jag hjälper kunden framåt i deras verksamhetsutveckling. Det härligaste med att vara KAM är de personliga mötena och att ständigt vara i en framåtsyftande dialog. Vi blir fler som arbetar på distans och på Skola24 är man en del av kontoret även om arbetsplatsen är några mil därifrån.
 • Olivia Borg

  Systemutvecklare/Testanalytiker

  "Jag tror och hoppas på en ökning av tjejer inom IT-branschen, vi kommer in med lite nya synvinklar." Jag började på Skola24 som sommarjobbare, en klasskompis tipsade mig, och därefter skrev jag mitt examensarbete på Skola24. Det är jättekul att arbeta i ett scrumteam där vi antar olika uppgifter och tillsammans hittar det bästa och mest lämpliga lösningsalternativet. Det roligaste med jobbet är ändå alla härliga kollegor vilket ger mig stor arbetsglädje.