Junior Backendutvecklare C#

Skola24 växer och Område IT söker en systemutvecklare som förstärkning till ett av företagets Scrumteam. Skola24s Scrumteam arbetar i självorganiserade agila team som tar en uppgift från idé till färdig IT-tjänst till produktion. Skola24 är ett genuint, välskött, framgångsrikt och marknadsledande SaaS-bolag. Vår mjukvara gör skillnad för kommuner, skolor, förskolor, elever och vårdnadshavare varje dag. Hos oss är nöjda kunder, användare och medarbetare A och O.

Vi söker dig som brinner för utveckling! Som systemutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av vår unika schemaprodukt. Den del av Skola24s produkt som du kommer arbeta med är vårt backend som hanterar schemaläggning, frånvarorapportering och omdömeshantering. Vårt backend är byggt uteslutande i C# med datalagringen i SQL Server.

I rollen som systemutvecklare blir din uppgift att arbeta mycket med backend, men det kommer också att finnas tid för fördjupning inom DevOps eller arkitektur. Det är viktigt för oss att ta vara på dina förmågor och ge dig möjlighet att arbeta inom de områden där du har dina styrkor.

I tjänsten finns möjlighet till att mestadels vara på remote eller vara helt/delvis vara på plats på vårt huvudkontor fint beläget mitt på torget i centrala Falköping.


Teamet

Skola24s IT-avdelning består av ca 30 medarbetare och som systemutvecklare hos oss kommer du att vara en del av ett scrumteam med sju andra utvecklare. Våra utvecklingsteam samarbetar också i stor utsträckning med våra andra områden på Skola24.
Som junior systemutvecklare lägger vi stor vikt vid att du får stöttning och hjälp av flera seniora systemutvecklare hos oss.


Kvalifikationer och personlighet

För att trivas bra i rollen ser vi gärna att du ägnat dig åt systemutveckling under något år tillbaka. Kanske har du utbildning som ingenjör eller systemvetare, eller att du har jobbat som utvecklare. Vi tror att du har ett stort intresse av att bygga applikationer som förenklar arbetet för användarna i vår produkt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med C# och gärna med någon typ av databas.

Som person är du nyfiken och engagerad. Du är en driven teamspelare med mycket energi och glimten i ögat. Struktur, uthållighet och förmåga att snabbt ta dig an problem som dyker upp kommer helt naturligt för dig. Du trivs med att samarbeta och skapa goda relationer samt trivs i en företagsmiljö som präglas av högt i tak och god stämning.

Varför Skola24?

Vi vill ge dig möjligheten att arbeta med utvecklingen av ett IT-system som gör skillnad för lärare, elever, vårdnadshavare och våra administratörer som använder produkten Skola24. Vi är en trygg och professionell arbetsplats som växer stadigt. Vår kultur kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning, både avdelningsvis och på bolagsnivå. Vi erbjuder dig en utvecklande och flexibel roll där du får möjlighet att lära dig mycket och ta stort eget ansvar. Skola24 är ett kunskapsdrivet bolag med hög samarbetsförmåga, professionalism och ett driv att alltid bli bättre.

Kontakt och ansökan

Om du är intresserad så hör gärna av dig med personligt brev och CV till hr@skola24.com eller kontakta HR-chef Helena Martinsson på helena.martinsson@skola24.com eller 072-7277893 så berättar jag gärna mer och svarar på frågor.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Om du inte är en aktiv kandidat, men gillar det vi gör, kan du alltid skicka ett kort meddelande till oss.