Schemadigidagarna 2021

fill-color Created with Sketch.

 

Mötesplatsen-för-Schemaläggare---rubrik.png

I år tar Schemadagarna en annan form och blir Schemadigidagarna. Vi ses under säkra former och grottar som vanligt ner oss i schemaläggning. Våra experter finns på på plats och tar dig genom fantastiska dagar med mycket lärdomar och nätverkande. Under Schemadigidagarna diskuteras både schematekniska- och organisatoriska prövningar. 

Få tips och trix, ställ frågor, se de senaste produkterna och nyheter inom området. Möt kollegor från hela Sverige som sitter med samma utmaningar som du. För dig som är rektor, schemaläggare, skoladministratör eller som på annat sätt arbetar med planering av skolans verksamhet är Schemadigidagarna ett måste. 

Skola24s Diplomerade schemaläggare uppmärksammas särskilt med egen rabatt och egna pass. Exklusivt och enbart under Schemadigidagarna erbjuder vi också kurser till kraftigt rabatterade priser.
Temat i år är Ett perfekt schema. Vem vill inte ha det?

Välkommen!

 

Varmt välkommen

 

KONTAKT
market@skola24.com
0515-777 888

Kommande kurstillfällen

Hittar du inte ett passande tillfälle nedan så är du välkommen att kontakta oss.

Webbevent

11-13 okt 59 platser | Schemadigidagarna

Webbevent

11-13 okt 64 platser | För Diplomerade Schemaläggare

Webbevent

11-14 okt 57 platser | Schemadigidagarna + Kurs Schema Fortsättning

Webbevent

11-14 okt 25 platser | Schemadigidagarna + Kurs Schema Diplomering
Visa fler tillfällen
Visa färre tillfällen

Nominera Årets schemaläggare 2021

Lisa Lagerström utsågs till Årets schemaläggare 2019. I dag arbetar hon på Vadsbogymnasiet och är mycket stolt över diplomet som hänger på kontorets vägg.


Känner du någon som brinner för schemaläggning? Ge din kollega, vän eller familjemedlem chansen att bli Årets schemaläggare 2021.