Schemauppdrag

Boka en schemaläggningsexpert som lägger din skolas schema

I skolan är det alltid mycket att göra. Nu är det också dags att lägga schemat för nästa läsår.  Våra produktkonsulter är experter på tjänstefördelning och schemaläggning och hjälper gärna till.

Få ut det bästa av ert schema och nå den effektivitet som ett expertlagt schema kan åstadkomma i er organisation. Lär er också knepen och trixen för att få till det mest lämpade schemat för just er.

Det vi behöver av er för att kunna lägga ert schema är en kontaktperson som kan verksamheten väl, er tjänstefördelning och era önskemål. Ett besök på skolan underlättar för förståelse och kommunikation. 

Lägg schemat tillsammans med en konsult

Schema är ett verksamhetskritiskt system som lägger grund för skolåret. För att nå bästa resultat kan skolan behöva råd och hjälp av en erfaren schemaläggare. Vi kan hjälpa till genom att rådföra och förklara genom hela processen.

Schemaläggning tillsammans med någon av våra schemaexperter kan ske hos oss i Falköping eller så åker vi till er. Detta kan också kompletteras med hjälp via e-post, digitalt möte och telefon. 

Material och inspelning från Skola24 Webinar

Läsårsplanering

I en stor organisation, som skolan, är det många personer som samarbetar. Kommunikation, samarbete och arbetsfördelning är ledorden. 

Tjänstefördelning

Vilken koll vill du ha på lärarens arbetstid? Tidsåtgången för de olika arbetsuppgifterna måste uppskattas för att säkerställa att arbetsuppgifterna ryms inom lärarens arbetstid. 

Analysera och planera med tillval i Skola24 Schema

För att optimera och utveckla verksamheten är mätning och analys ett av de viktigaste delarna i arbetet.