Schemauppdrag

Boka en schemaläggningsexpert som lägger din skolas schema

I skolan är det alltid mycket att göra och det finns olika anledningar till att schemat riskerar att inte bli klart i tid. Våra produktkonsulter är experter på tjänstefördelning, schemaläggning och har stor erfarenhet av att lägga schema åt många olika skolformer.

En produktkonsult kan också få ut det bästa av ert schema och nå den effektivitet som ett expertlagt schema kan åstadkomma i er organisation. Ni lär er också knepen och trixen för att få till det mest effektiva schemat för just er skola.

Det vi behöver av er för att kunna lägga ert schema är en kontaktperson som kan verksamheten väl, er tjänstefördelning och era önskemål. Ett besök digitalt eller på skolan underlättar för förståelse och kommunikation. 

Lägg schemat tillsammans med en konsult

Schema är ett verksamhetskritiskt system som lägger grund för skolåret. För att nå bästa resultat kan skolan behöva råd och hjälp av en erfaren schemaläggare. Vi kan hjälpa till genom att lägga schemat tillsammans med er och under tidens gång rådgöra och förklara.

Schemaläggning tillsammans med någon av våra schemaexperter kan ske digitalt, hos oss i Falköping eller så åker vi till er. Detta kompletteras med dialog via e-post, digitala möten eller telefonsamtal. 

Välkommen att kontaka oss för offert! 

Linda Carlén

Customer Success Manager

linda.carlen@skola24.com 0730-88 05 09

Kontakta våra säljare 

Boka kurs på plats hos dig

Kommande kurstillfällen

Kommunadministratören i Ronneby kommun

Helén Wennerhov arbetar som kommunadministratör i Ronneby kommun. Tillsammans med kommunadministratörerna för elevregister och lärplattform bildar de den digitala samverkansgruppen som har stort stöd av varandra. 

 

Helén berättar om hur Ronneby kommun organiserat sig kring skolfrågor och hur hon ser på rollen som kommunadministratör.