Schemauppdrag

Boka en schemaläggningsexpert som lägger din skolas schema

Vi lägger schemat åt er

Det finns många anledningar till att en skola inte kan eller hinner lägga sitt schema själva. Det kan röra sig om hela schemat eller delar av det. Våra produktkonsulter är experter på tjänstefördelning och schemaläggning och hjälper gärna till.

Det vi behöver av er för att kunna lägga ert schema är en kontaktperson som kan verksamheten väl, er tjänstefördelning och era önskemål. Ett besök på skolan underlättar för förståelse och kommunikation. 

Lägg schemat tillsammans med en konsult

Schema är ett verksamhetskritiskt system som lägger grund för skolåret. För att nå bästa resultat kan skolan behöva råd och hjälp av en erfaren schemaläggare. Vi kan hjälpa till genom att rådföra och förklara genom hela processen.

Schemaläggning tillsammans med någon av våra schemaexpeter kan ske hos oss i Falköping eller så åker vi till er. Detta kan också kompletteras med hjälp via e-post och telefon. 

Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset så gör vi på Skola24 nu flera insatser för att stötta skolverksamheten på bästa sätt. 

 

Vanligtvis när vi lägger ert schema åker vi till er verksamhet och har några personliga möten. Nu för vi en dialog inför varje enskilt schemaläggningsuppdrag om hur mötena ska äga rum. 

Lär mer på 'Info - Corona'

Linda Carlén

Utbildningskoordinator | Säljare

0730-88 05 09 linda.carlen@skola24.com