Inköpsvägar

Skola24 har sedan starten 1985 haft skolan och framförallt eleven i fokus. Vi har en tät dialog och ett bra samarbete med våra kunder och användare. Det finns olika inköpsvägar för att kunna använda Skola24s produkter, läs om vårt produktutbud här

Önskar ni handla direkt från oss kontaktar ni den säljare som är ansvarig för ert distrikt. Därefter kartläggs era önskemål och senare i processen tecknas ett avtal. Detta gäller både för funktionspaket samt våra användbara tillval. Kontaktuppgifter till Key Account Manager, Account Manager och distriktskarta finns här.

Skola24 kan också leverera tillsammans med samarbetspartners, andra IT-leverantörer till skolverksamheten. Dessa avtal kan se olika ut, kontakta er ansvariga säljare för att få mer information. Kontaktuppgifter till Key Account Manager, Account Manager och distriktskarta finns här.

Det går också att avropa våra tjänster via en licenspartner, exempelvis Atea eller Dustin. Kontakta den licenspartner ni handlar av och be om en offert från oss. Avtal och fakturering sker därefter med er licenspartner.

Ni kan också handla via offentlig sektors affärsstöd, SKL Kommentus. Besök Ramavtal via SKL Kommentus för att läsa mer om hur det går till att handla genom den nationella inköpscentralen. Här finns ett antal underleverantörer som ni kan kontakta och därefter kontaktar de oss. Avtal tecknas sedan via ramavtalsleverantören.

Ett annat alternativ är att avropa via Kammarkollegiets ramavtal Vård Skola Omsorg, Sveriges nationella inköpscentral. Skola24 finns som alternativ under samtliga ramavtalsleverantörer. Via Kammarkollegiet kan ni som kund skicka en förfrågan till samtliga ramavtalsleverantörer. Dessa kontaktar därefter oss och eventuellt andra leverantörer på marknaden där kravspecifikationen passar. Avtal tecknas sedan med ramavtalsleverantören. 

Att arbeta med frånvaro, baseras ofta på dagens schema. Tänk på att upphandla schema och frånvaro så frånvarosystemet får rätt förutsättningar.